Firmaprofil

Virksomheden
Brønshøj Kloak Aps. har været autoriseret kloakmestervirksomhed siden 2003 og udfører alle typer opgaver inden for kloakområdet, samt jord og beton opgaver. Vores kunder er både private, firmaer og offentlige institutioner og boligselskaber.

Ejerskab & drift
Brønshøj Kloak Aps. ejes og drives til dagligt af Michael Yulzari, som blev uddannet som autoriseret kloakmester i maj 2003.

Medlem af ‘Danske kloakmestre’
Brønshøj Kloak Aps. er medlem af ‘Foreningen Danske Kloakmestre’, som er en forening af autoriserede kloakmestre. Foreningen er landets største brancheorganisation på området og er stiftet med henblik på at sikre det enkelte medlem nødvendig efteruddannelse, orientering om nye produkter og arbejdsmetoder til gavn for kunderne. Alle medlemmer af foreningen er tilsluttet en kollektiv garantiordning.

Besøg Danske Kloakmestre her

Vi er sponsorer af:​

Brønshøj Kloak ApS er en virksomhed med fingeren på lokalområdets puls. Vi støtter og bakker op om det lokale foreningsliv og sætter en ære i at medvirke til, at vores unge sportsfolk har de bedste betingelser for, at kunne udvikle deres talent. Derfor er vi aktive medlemmer i ”Brønshøj Boldklubs Erhvervsklub” og sponsorer i ”Brønshøj Boldklub”.

“Man skulle ikke tro, at der har været en gravemaskine i forhaven.
Ikke en plante led nød, men rotten døde!

– Bjarne Agerbo

Brønshøj Kloak ApS
Astrupvej 52 - 2700 Brønshøj
CVR: 29538328
Telefon: 22 22 98 18
Mail: mail@brh-kloak.dk

Brønshøj Kloak ApS